з 8:00 до 17:00
Інформація
Пошук

Ясон (20кг)

Модель: Подсолнечник

Короткий опис


Оригінатор:Інститут рослинництва ім.В.Я. Юр'єва, Харків.Гібрид ЯСОН внесений до реєстру сортів рослин України з 2006р. для посіву в степовій і лісостеповій зонах України.Апробаційні і господарські ознаки:Вегетаційний пер... Читати далі...

Короткі характеристики


Висота рослин - 165 - 180см
Вміст олії в насінні - 49,7 - 50,14 %
Потенціал врожайності - 41,6 ц/га
Вегетаційний період росту - 107 - 108 дней
Маса 1000 насінин - 72 - 77г
Діаметр кошика - 18 - 24 см
Дивитися всі характеристики

Доступні опції


Знайшли дешевше?
0.00грн.

  • Наявність: На складі


Доставка і оплата
Самовивіз

Самовивіз

Зі складу в м.Токмак

Банківський переказ

Банківський переказ

Оплата на р/р або на карту Приват Банка

Готівкою

Готівкою

В офісі м.Токмак

Доставка Новою Поштою

Доставка Новою Поштою

У будь-яку точку України

Оригінатор:


Інститут рослинництва ім.В.Я. Юр'єва, Харків.


Гібрид ЯСОН внесений до реєстру сортів рослин України з 2006р. для посіву в степовій і лісостеповій зонах України.



Апробаційні і господарські ознаки:


Вегетаційний період - 107 - 108 днів


Група стиглості - ранньостиглий


Висота рослини - 165 - 180 см


Кошик - плескатої форми


Діаметр - 18 - 24 см


Лущення - 21 - 22,5%


Панцерність - 99,7%


Маса 1000 насінин - 72 - 77 г


Олійність насіння - 49,7 - 50,14%


Потенційна врожайність - 41,6 ц / га


Різновид насіння - сіро смугасте


Біологічні особливості:


Відрізняється рівномірним цвітінням та дозріванням. Має високий рівень посухостійкості, слабку обсіпаність при перестої, стійкість до вилягання. Має генетичну обумовлену стійкість до вовчка та несправжньої борошнистої роси, толерантний до сірої і білої гнилей. Насіння соняшнику олійного напрямку використовується дуже широко в виробництві.

Характеристики насіння
Висота рослин 165 - 180см
Вміст олії в насінні 49,7 - 50,14 %
Потенціал врожайності 41,6 ц/га
Вегетаційний період росту 107 - 108 дней
Маса 1000 насінин 72 - 77г
Діаметр кошика 18 - 24 см

Написати відгук

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду